Kyllingeburger med broccolibolle
Monica ChristensenBlød bolle med knasende nachos, creme fraiche og salsa
Tilb. tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Antal 4 personer
Ingredienser
Broccoliburgerboller
- 1 stk Broccoli
- 4 stk Æg
- 1 tsk Bagepulver
- 2 spsk Loppefrøskaller
- 1 tsk Salt Groft
- 4 spsk Mandelmel
- 2 spsk Sesamfrø
- 2 spsk Mælk Pensling
Kylling
- 4 stk Kyllingefileter
- 1 spsk Olivenolie
- 1 spsk Rapsolie
- 3 tsk Paprika
- 1 tsk Salt + Peber
Tilbehør
- 4 håndfulde Spinatblade Øko
- 4 håndfulde Nachos
- 4 spsk Cremefraiche
- 4 spsk Salsa
- 4 spsk Cheddarost Revet
Sådan gør du
Broccoliboller
- Broccolibuket + stilk skylles, og hakkes fint.
- Bland alle ingredienserne sammen, og ælt med hænderne til en ensartet dej.
- Dejen hviler nu tildækket i 10 minutter
- Dejklatterne fordeles til ca 8 styk på bagepapir. Gør dem flade, pensl med mælk og drys sesamfrø henover.
- Bages i ovn ved 180 grader i ca 18 min.
Kylling
- Marinér dine kyllingefileter i begge olier og krydderier. Lad trække i 15min.
- Steg filterne på en middelvarm pande, til færdigstegte. ca 13min.
Tilbehør
- Skyl spinatbladene, og lad dem dryppe af henover et rent klæde.
- Smør dine broccoliboller med cremefraiche. Fordel salsa lag-på-lag, spinatblade, nachos, kyllingefilet og cheddarost på din nedre bolle. Afslut med toppen af bollen.
Keyword broccoliburger, Burger, cremefraiche, kyllingeburger, salsa, Spinat