Kyllingeburger med broccolibolle

Kyllingeburger med broccolibolle

Monica Christensen
Blød bolle med knasende nachos, creme fraiche og salsa
Tilb. tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Broccoliburgerboller

  • 1 stk Broccoli
  • 4 stk Æg
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 spsk Loppefrøskaller
  • 1 tsk Salt Groft
  • 4 spsk Mandelmel
  • 2 spsk Sesamfrø
  • 2 spsk Mælk Pensling

Kylling

  • 4 stk Kyllingefileter
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 spsk Rapsolie
  • 3 tsk Paprika
  • 1 tsk Salt + Peber

Tilbehør

  • 4 håndfulde Spinatblade Øko
  • 4 håndfulde Nachos
  • 4 spsk Cremefraiche
  • 4 spsk Salsa
  • 4 spsk Cheddarost Revet

Sådan gør du
 

Broccoliboller

  • Broccolibuket + stilk skylles, og hakkes fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen, og ælt med hænderne til en ensartet dej.
  • Dejen hviler nu tildækket i 10 minutter
  • Dejklatterne fordeles til ca 8 styk på bagepapir. Gør dem flade, pensl med mælk og drys sesamfrø henover.
  • Bages i ovn ved 180 grader i ca 18 min.

Kylling

  • Marinér dine kyllingefileter i begge olier og krydderier. Lad trække i 15min.
  • Steg filterne på en middelvarm pande, til færdigstegte. ca 13min.

Tilbehør

  • Skyl spinatbladene, og lad dem dryppe af henover et rent klæde.
  • Smør dine broccoliboller med cremefraiche. Fordel salsa lag-på-lag, spinatblade, nachos, kyllingefilet og cheddarost på din nedre bolle. Afslut med toppen af bollen.
    Fremgangsmåde
Keyword broccoliburger, Burger, cremefraiche, kyllingeburger, salsa, Spinat
Comments are closed.