Lakselasagne
Denne opskrift er simpelthen en fantastisk gave til din mave! Dens høje omega 3-fedtsyre indhold kombineret med polyfenoler, olivenolie og kostfibre, er godt for kroppens tarmbiota, organer, bevægeapparatet, indlæring -ja selv din hud!Jeg har gjort den let for dig at gå til. Velbekomme!
Ingredienser
- 500 G Laks Vildtfanget
- 2 Stk Zittauerøg
- 1 Spsk Olivenolie Ekstra Jomfru
- 500 G Spinat Frossen
- 2 Fede Hvidløg
- 1 Ds Hakkede Tomater Økologisk med urter
- 12 Stk Lasagneplader Fuldkorn
- 150 G Mozzarella Revet
- 1,5 Dl Fløde 38%
- 1/2 Tsk Muskatnød Fintrevet
- 2 Tsk Salt + Peber Friskkværnet
- 1 Tsk Oregano Tørret, Økologisk
Asparges
- 20 Stk Asparges Grønne
Blandet Salat
- 1/2 Stk Iceberg
- 1 Stk Revet Gulerod Økologisk
- 2 Stk Avokado Økologisk
- 250 G Blommetomater Økologiske
- 8 Spsk Solsikkekerner Økologiske
- 4 Spsk Olivenolie Ekstra Jomfru
Sådan gør du
Lakse Lasagne
- Pil løg og hak den i små tern. Svits løg på en stegepande med lidt olivenolie til de bliver bløde
- Den frosne spinat tilsættes. Når spinaten er tøet helt op på stegepanden, kommes salt, peber, muskatnød og revet mozzarella ved. Rør godt rundt
- I en ny gryde steges hvidløg i lidt olivenolie. Dernæst tilsættes hakkede tomater, oregano og fløde. Kogetid ca minuter
- Skindet fjernes på laksestykkerne, og de skæres ud i ca. 2x2 cm
- Smør et ovnfast fad med olivenolieSkiftevis hældes et lag spinat, tomatsauce, laks og lasagneplader og fortsæt til alt er brugt
- Bages i ovn på 175grader i cirka 25minutter.
Asparges
- En gryde med letsaltet vand, bringes i kog under låg
- Asparges knækkes i enden og skylles. Tilsæt asparges i gryden, og damp dem under låg i 30 sekunder. Tag aspargesene op, og skyl dem under koldt vand, så de bevarer deres sprødhed
Blandet Salat
- Skyl iceberg og snit den i passende stykker. Gulerød skrælles, skylles og enderne skæres væk. Rives på rivejern. Blommetomater skylles og halveres på midten
- Avokado halveres på langs, og kernen trækkes ud. Avokadokødet skæres i lange snit, mens det stadig er i skallen, og tages endeligt ud med en spiseske
- Tilsæt solsikkekerner og olivenolie.