Lakse Lasagne

Lakselasagne

Evig Sund Krop
Denne opskrift er simpelthen en fantastisk gave til din mave! Dens høje omega 3-fedtsyre indhold kombineret med polyfenoler, olivenolie og kostfibre, er godt for kroppens tarmbiota, organer, bevægeapparatet, indlæring -ja selv din hud!
Jeg har gjort den let for dig at gå til.
Velbekomme!
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret
Køkken Middelhavet
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 500 G Laks Vildtfanget
  • 2 Stk Zittauerøg
  • 1 Spsk Olivenolie Ekstra Jomfru
  • 500 G Spinat Frossen
  • 2 Fede Hvidløg
  • 1 Ds Hakkede Tomater Økologisk med urter
  • 12 Stk Lasagneplader Fuldkorn
  • 150 G Mozzarella Revet
  • 1,5 Dl Fløde 38%
  • 1/2 Tsk Muskatnød Fintrevet
  • 2 Tsk Salt + Peber Friskkværnet
  • 1 Tsk Oregano Tørret, Økologisk

Asparges

  • 20 Stk Asparges Grønne

Blandet Salat

  • 1/2 Stk Iceberg
  • 1 Stk Revet Gulerod Økologisk
  • 2 Stk Avokado Økologisk
  • 250 G Blommetomater Økologiske
  • 8 Spsk Solsikkekerner Økologiske
  • 4 Spsk Olivenolie Ekstra Jomfru

Sådan gør du
 

Lakse Lasagne

  • Pil løg og hak den i små tern. Svits løg på en stegepande med lidt olivenolie til de bliver bløde
  • Den frosne spinat tilsættes. Når spinaten er tøet helt op på stegepanden, kommes salt, peber, muskatnød og revet mozzarella ved. Rør godt rundt
  • I en ny gryde steges hvidløg i lidt olivenolie. Dernæst tilsættes hakkede tomater, oregano og fløde. Kogetid ca minuter
  • Skindet fjernes på laksestykkerne, og de skæres ud i ca. 2x2 cm
  • Smør et ovnfast fad med olivenolie
    Skiftevis hældes et lag spinat, tomatsauce, laks og lasagneplader og fortsæt til alt er brugt
  • Bages i ovn på 175grader i cirka 25minutter.

Asparges

  • En gryde med letsaltet vand, bringes i kog under låg
  • Asparges knækkes i enden og skylles.
    Tilsæt asparges i gryden, og damp dem under låg i 30 sekunder. Tag aspargesene op, og skyl dem under koldt vand, så de bevarer deres sprødhed

Blandet Salat

  • Skyl iceberg og snit den i passende stykker. Gulerød skrælles, skylles og enderne skæres væk. Rives på rivejern. Blommetomater skylles og halveres på midten
  • Avokado halveres på langs, og kernen trækkes ud. Avokadokødet skæres i lange snit, mens det stadig er i skallen, og tages endeligt ud med en spiseske
  • Tilsæt solsikkekerner og olivenolie.
Keyword Asparges, Fuldkornslasagneplader, Lakselasagne, Næringsrigt, Spinat, Sundhed, Tarmbiota
Comments are closed.